Kamperen in december

In december hadden we nog enkele verlofdagen over (luxeprobleem!) en besloten daarom naar Duitsland te trekken, meer bepaald naar Bonn en Frankfurt. Over Frankfurt later meer.

Tijdens het zoeken naar een slaapplek in Bonn, botste ik op een origineel adres. Ik had het alleszins nog nooit gezien: een indoor camping. In de zomer kampeer ik graag, maar in December liever niet. Of toch wel?

IMG_2952
Basecamp

Jawel! Basecamp bestaat uit een grote hangaar waarin verschillende caravans, busjes en zelfs een trein staan opgesteld. De trein bestaat uit verschillende coupés die je apart kan reserveren. Persoonlijk kozen we voor de caravan. Toeval of niet, maar het thema van onze caravan was ‘globetrotter’.

IMG_2953
Basecamp
IMG_2957
Caravan in globetrotter thema

De locatie kan ik niet goed beoordelen, omdat we niet naar het stadscentrum zijn getrokken. Op 500m van het hostel zijn wel twee restaurants te vinden, namelijk Vapiano en de Aziatische versie ervan (Ginyuu). Wij kozen voor het laatste, super lekker!
Tegenover dit restaurant was trouwens ook de tramhalte om naar het centrum te gaan.

Ik hoor je al denken, was het dan niet heel erg koud? Nee, helemaal niet eigenlijk! We hebben zelfs de ruitjes van onze caravan open gezet voor wat ventilatie. ’s Avonds worden ook de lichten uit gedaan.

Totale beoordeling:

Interieur: 10/10
Locatie: 7/10
Ontbijt: 7/10

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like