Wereldreis

Ondertussen is iedereen op de hoogte en kan dit bericht – eindelijk – publiek op het internet worden gezwierd. Wij gaan een wereldreis maken! Voila, het is gezegd.

Eigenlijk moet ik hier al meteen een kanttekening plaatsen want we maken waarschijnlijk geen échte wereldreis. Het zal eerder een reis naar Zuid-Oost Azië worden, alsook Nieuw-Zeeland en Australië. Maar hoe noem je dit dan? Laten we het gewoon houden op een lange reis. Het idee is om een jaar te reizen door deze landen.

Nog 26 keer slapen en we zijn weg. 26 keer. Het begint erg te kriebelen. We hebben er zo lang naar uitgekeken en op het einde van de maand is het zo ver. 28 december stappen we in Amsterdam op het vliegtuig naar Manila (Filipijnen). Een aantal vluchten liggen al vast. Een overzicht kan je hier vinden.

bron

Ik lees graag reisblogs. Het idee spookt al lang door mijn hoofd om een eigen blog te starten om mijn reiservaringen te delen. Sinds de start van mijn blog eerder dit jaar is dit nog niet goed gelukt. Maar binnenkort zijn we lang op reis en is er bijgevolg veel om te delen. Mijn voornemen is dan ook om een wekelijkse update te geven en een maandelijkse recap van de hoogte- en eventuele dieptepunten. Wil je zeker op de hoogte blijven? Meld je aan hieronder in de voettekst ruimte.

Er zijn natuurlijk heel wat praktische zaken die moeten geregeld worden. In december vorig jaar stelden we een to do lijst samen van enkele pagina’s. Ondertussen hebben we al heel wat kunnen afvinken en schiet er nog ongeveer 1 pagina over.
Een greep uit de dingen die nog moeten gebeuren
* onze post laten doorsturen naar mijn ouders
* bankkaarten activeren over heel de wereld
* belangrijke documenten inscannen en online zetten (mail/dropbox)
* Amerikaanse dollars ophalen bij de bank
* inboedel opslaan en verhuizen
* …

Daarnaast moet er ook nog zo’n 2 weken worden gewerkt. We zullen ons dus niet vervelen de komende weken.

Zo, dat is het voor vandaag.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like